JLo, një 50-vjeçare elegante dhe me stil

Pak kohë më parë, Jennifer Lopez, festoi 50-vjetorin e lindjes, por edhe pse në këtë moshë, këngëtarja e aktorja e famshme vijon të tregojë se është në një formë të shkëlqyer.

Së bashku me të dashurin e saj, 44-vjeçarin Alex Rodriguez, JLo mori pjesë në 60-vjetorin e lindjes së ish-basketbollistit Earvin Johnson në St Tropez.

Edhe njëherë tjetër, 50-vjeçarja frytet e punës intensive në palestër, ku dukej tejet elegante teksa kishte ekspozuar muskujt e barkut, ndërsa me veshjen e zgjedhur tregonte edhe stilin që e karakterizon.