Mazhoranca rrëzon dekretet e Metës për privatizimet dhe koncensionet

Mazhoranca ka rrëzuar në Komisionin e Ekonomisë dekretet e Presidentit Ilir Meta për privatizimet dhe koncensionet.

Teksa anëtarët e komisionit po diskutonin, mes Ahmetajt dhe deputetit të opozitës, Alban Zeneli ka nisur një debat.

Ahmetaj i kërkoi Zenelit që të mos fliste në këmbë, por të zinte vend në tryezë për t’iu bashkuar diskutimeve.

Mbledhja është ndërprerë për të rifilluar pak minuta më vonë.