Basha mbledh të deleguarit në qarqe, kreu i PD kërkon rritje të anëtarësimeve

Mbulim basha me kooridnatoet frame 178 1100x620

Lulzim Basha zhvilloi një takim me koordinatorët në qarqe për organizimin e partisë. 24 të deleguarit në qarqe kanë raportuar mbi gjendjen në degët që kanë mbuluar duke shprehur edhe pritshmëritë nga strukturat.

Basha i ka kërkuar funksionareve demokratë që të punojnë për rritjen e anëtarësimeve dhe afrimin e individëve me kontribute historike në PD.

 Kryedemokrati është shprehur në mbledhje se PD mund t’i rikthehet protestave brenda shtatorit, por për këtë më parë do të mblidhen Këshilli Kombëtar dhe ish grupi demokrat.