“Falenderimi” mbresëlënës i delfinit ndaj peshkatarëve në Itali

delfiniiii 1100x620

Një video fantastike është kapur nga disa peshkatarë pranë ishullit Procida në Napoli të Italisë. Një delfin i vogël u lirua nga rrjetet e peshkatarëve dhe më pas ka ardhur “falenderimi”.

Delfinët fluturojnë në ajër duke lënë të befasuar, por njëkohësisht edhe të lumtur, peshkatarët që liruan nga rrjetat delfinin e vogël.