Incident para ndeshjes, francezët ngatërrojnë himnin e Shqipërisë – A2

Incident para ndeshjes, francezët ngatërrojnë himnin e Shqipërisë

tumblr pxh5cuBzw91vqb7ufo1 1280 1100x620

Një incident ka ndodhur në fillim të ndeshjes eliminatore mes Francës dhe Shqipërisë. Organizatorët e ndeshjes kanë ngatërruar himnin e Shqipërisë dhe në vend të tij kanë vendosur një tjetër.

Lojtarët shqiptarë kanë komunikuar me gjyqtarin kryesor dhe nuk kanë lëvizur nga vendi pa u dëgjuar himni kombëtar. Sipas rregullores, ndeshja nuk mund të fillojë pa u dëgjuar himni i të dy ekipeve.

Pas disa momentesh, organizatorët kanë gjetur himnin e Shqipërisë dhe ndeshja ka filluar pa asnjë problem.