Sondazhi: Rreth 70% e amerikanëve besojnë në ekzistencën e jashtëtokësorëve

Screenshot 9 4 1100x620

Një sondazh i rrallë është mbajtur së fundmi në SHBA dhe kësaj radhë temë e tij kanë qenë jashtëtokësorët.

Më shumë se tre të katërtat e amerikanëve të pyetur në këtë sondazh të organizuar nga Gallup besojnë në ekzistencën e jashtëtokësorëve dhe për 33% të tyre ata e vizitojnë Tokën me anijet e tyre hapësinore.

Sondazhi iu nënshtruan 1500 persona dhe ai tregon se çfarë mendojnë të rinjtë nga mosha 18-29 vjeç, jo besimtarët dhe të pashkolluarit për vizitat nga hapësira. Megjithatë në asnjë nga kategoritë përqindja nuk zbret nën 27%.

Pas analizimit të zonave gjeografike, sondazhi tregon se banorët e pjesës perëndimore të SHBA janë më të prirur t’iu besojnë vizitave të UFO-ve në planetin tonë.