Produktet e para të markave më të famshme botërore

Të gjithë e nisim nga diku. Është e vështirë të imagjinojmë disa nga markat më të mëdha botërore në vështirësitë e fillimit, por çdo kompani e ka një nisje aspak të lehtë.

Në fotogalerinë tonë do të njiheni me produktet e para që kanë prezantuar markat e fuqishme dhe është e sigurtë që hapat e parë të tyre do t’ju habisin.

  • LAJMI I FUNDIT | Detaje të reja nga udhëtimi i gazetarit të A2, Jul Kasapi në kampin e ISIS
  • LAJMI I FUNDIT | Dëshmitë e shqiptarëve të bllokuar në kampin e Al Hawl në Siri
  • LAJMI I FUNDIT | Pamje të papublikuara më parë brenda kampit famëkeq të ISIS
  • LAJMI I FUNDIT | Historitë e dhimbshme të shqiptarëve që duan të kthehen në Atdhe
  • LAJMI I FUNDIT | Pas disa orësh ecje në kamp grupi i xhirimit gjeti grupin e shqiptarëve
  • LAJMI I FUNDIT | Ermir Gjinishi: Brenda kampit mund të ketë dhe ish luftëtarë të ISIS