Beteja për jetë a vdekje e anakondës dhe krokodilit!

Fotografi 58-vjeçar, Kevin Dooley, ka arritur të realizojë “fotot e jetës” në Amazona në Brazil.

Një anakonda më shumë se 8 metra e gjatë ka arritur të vrasë një krokodil në një betejë dramatike për jetë a vdekje.