Makinat më të bukura nga Frankfurt Auto Show

Është panairi më i madh në botë i automjeteve. Kompani nga e gjithë bota vijnë aty për të treguar prototipat dhe konceptet e makinës të së ardhmes. Shfletoni galerinë për të parë disa prej modeleve më të bukura në Frankfurt Auto Show për këtë vit.