Agjencia e Kadastrës, hapet gara për punësimin e specialistëve

Agjencia Shtetërore e Kadastrës ka shpallur garën për punësimin e 74 specialistëve.

Kreu i këtij institucioni, Artan Lame, iu ka bërë apel të gjithë të rinjve që të bëhen pjesë e strukturës së Agjencisë, teksa ka theksuar se ngritja e nivelit profesional të punonjësve është edhe një ndër sfidat kryesore të Kadastrës.

“Sot, unë po lajmëroj hapjen e garës për punësimin e 74 specialistëve në strukturën e Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, me profesione inxhinier ndërtimi arkitekturë, urbanistik, gjeo-informatikë, gjeodezi dhe topografi. Saktësoj, jo punonjës në kontratë, por punonjës në strukturë. 74 vende të lira në shkallë Republike. Numrin kryesor e mban Tirana me 13 vende të lira dhe Vlora me 9 vende”, u shpreh Artan Lame.

  • LAJMI I FUNDIT | Detaje të reja nga udhëtimi i gazetarit të A2, Jul Kasapi në kampin e ISIS
  • LAJMI I FUNDIT | Dëshmitë e shqiptarëve të bllokuar në kampin e Al Hawl në Siri
  • LAJMI I FUNDIT | Pamje të papublikuara më parë brenda kampit famëkeq të ISIS
  • LAJMI I FUNDIT | Historitë e dhimbshme të shqiptarëve që duan të kthehen në Atdhe
  • LAJMI I FUNDIT | Pas disa orësh ecje në kamp grupi i xhirimit gjeti grupin e shqiptarëve
  • LAJMI I FUNDIT | Ermir Gjinishi: Brenda kampit mund të ketë dhe ish luftëtarë të ISIS