E sheh dot? Nuk mundesh. Është “raketa e padukshme”, arma e fundit amerikane

raketa 1100x620

Mund të ngadalësohet pamjet disa herë , por sërish do të jetë tejet e vështirë të shohësh diçka. Sepse ky është pikërisht synimi i shkencëtarëve ushtarakë amerikanë që kanë testuar me sukses një raketë të një teknologjie të tillë që është pothuajse i padukshëm.

Kjo veti i vjen sigurisht nga shpejtësia e saj, që mund të arrijë edhe 10,620 kilometrat në orë, si të thuash 3 kilometra për sekondë.  

Një shpejtësi që syri nuk arrin të perceptojë, por që do t’ia bëjë të vështirë jetën edhe sistemeve raketore të vendeve armike të Shteteve të Bashkuara, duke filluar nga Kina dhe Rusia.