Madonna ndalon telefonat celularë në koncertet e saj

maxresdefault 6 1100x620

Nëse planifikoni ta shihni “Mbretëreshën e pop-it”, Madonna, në ndonjë koncert, duhet të lini celularët në shtëpi. “Vajza materialiste” ka kërkuar qe pajisjet inteligjente të ndalohen plotësisht gjatë koncerteve të turneut Madamme X.

Pjesëmarrësit do të udhëzohen të dorëzojnë celularët dhe aksesorët e tjerë teknologjikë para koncerteve, duke i tërhequr në përfundim të shfaqjes. Cilido që do të shkelë rregullin do të nxirret jashtë.

Biletat për turneun Madamme X në shitje të premten. Përveç Amerikës së Veriut, Madamme X e sjell Madonna-n edhe në 3 qytete europiane si Lisbona, Parisi dhe Londra. Biletat dalin në shitje të premten.