Brenda dhomave sekrete të Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë është një nga shtëpitë më të famshme në botë, me 132 dhoma, 35 tualete dhe 412 dyer të shpërndara në të 6 katet e saj.

Por, rezidenca zyrtare e Donald Trump ka edhe një sërë dhomash sekrete, ku përfshihen një dhomë boulingu, një “dyqan çokollatash” dhe një bunker i madh për raste katastrofash.

Një libër i ri, i titulluar “Një vit në cirk”, zbulon dhomat brenda Shtëpisë së Bardhë.