Çmenduria e 3 të rinjve, nga treni hidhen në Danub

trenii 1100x620

Treni sapo doli nga një tunel dhe tre të rinj kishin hipur ne pjesën e sipërme të tij. Por kjo nuk ishte çmenduria më e madhe e tyre.

Plani ishte tjetër. Treni po kalonte mbi një urë në Danub dhe 3 të rinjtë hidhen në lum, duke rrezikuar jo pak jetën e tyre. Njëri prej tyre bie afër një prej këmbëve të urës, por për fatin e tij ja hedh paq.

Video është filmuar gati një javë më parë dhe më pas është shpërndarë në llogarinë e “Instagramit” “Crazy Crazy Banana”.