Futbollistët e Levantes stërviten për… zhytje

levante 1100x620

Futbollistët e Levantes shfrytëzuan motin shumë të keq në Spanjë për të bërë një garë zhytjesh në fushën e stërvitjes.

Në klipin që është bërë viral shikohen lojtarët e ekipit që luan në kategorinë e parë spanjolle duke u hedhur njëri pas tjetrit në terrenin e rënduar nga reshjet e shiut dhe duke qeshur me “gjenialitetin” e tyre.