Konfliktet Bashki-Prefekturë, Shkodër, punonjësit e stadiumit 5 muaj pa paga

30 punonjës të stadiumit të Shkodrës “Loro Boriçi dhe fushë sportive “Reshit Rusi” kanë 5 muaj që nuk marrin pagat e tyre minimale dhe për rrjedhojë nuk iu janë paguar as sigurimet shoqërore dhe ato shëndetësore.

Pas kërkesave të shumta ata kanë vendosur të protestojnë dhe të ngrenë zërin për problemin e tyre.  Shkak për këtë duket se janë konfliktet me origjinë politike mes bashkisë dhe Prefekturës në Shkodër, pasojat e të cilit i vuajnë shtresat më në nevojë të punonjësve që edhe atë pagë minimale nuk po arrijnë ta marrin.

Ndërkohë burime pranë Prefekturës së Shkodrës janë shprehur jashtë kamerave se problem i pagave të punonjësve të stadiumit do të jetë çështja e parë e rendit të ditës kur të mblidhet këshilli i ri bashkiak.

 • LAJMI I FUNDIT | Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha flet për çështjen e negociatave
 • LAJMI I FUNDIT | PD, Basha: Që pas kushteve të Bundestagut u pa që nuk do kishte vendim pozitiv
 • LAJMI I FUNDIT | PD, Basha: Kemi punuar fort për të bindur partnerët, falenderojmë Kancelaren
 • LAJMI I FUNDIT | Lulzim Basha: Kushtet ishin 5 u bënë 9 pasi vendi po bën mbrapa
 • LAJMI I FUNDIT | Basha: Dy kushte të Bundestagut kanë të bëjnë me arrestimin e blerësve të votave
 • LAJMI I FUNDIT | Basha: Ka një përpjekje për ta shitur të sotme si një përplasje mes BE
 • LAJMI I FUNDIT | PD, Basha: Vendi po sundohet shumë larg standardeve evropiane
 • LAJMI I FUNDIT | Basha: Franca e ndjen përditë problemin e azilkërkuesve shqiptarë
 • LAJMI I FUNDIT | Basha: Numri i atyre që kërkojnë azil në raport me popullsinë më i larti
 • LAJMI I FUNDIT | Basha: Shumë gjëra nuk kanë gjetur pasqyrim në raportet e KE
 • LAJMI I FUNDIT | PD, Basha: Në vend të plotësonim e Bundestagut, putheshim me Mogherinin
 • LAJMI I FUNDIT | Lulzim Basha: Nuk hapen negociatat me propagandë, por me të vërteta
 • LAJMI I FUNDIT | Basha: Bundestagu tani e njeh gjendjen reale në Shqipëri shumë mirë
 • LAJMI I FUNDIT | Lulzim Basha: Macron kërkon të verifikojë të vërtetat e Ballkanit
 • LAJMI I FUNDIT | Kreu i PD, Lulzim Basha: Nuk shkohet në Evropë me Toyota Yaris
 • LAJMI I FUNDIT | Lulzim Basha: Franca është e francezëve, jo e 5 oligarkëve
 • LAJMI I FUNDIT | Kreu i PD, Lulzim Basha: 20% e shqiptarëve ushqehen me lista
 • LAJMI I FUNDIT | Lulzim Basha: 70% e shqiptarëve i shpenzojnë të ardhurat për bukë