Në Australi duan të ndalojnë “Vajzat e Oktagonit” të UFC

Sally Capp, kryebashkiakja e Melburnit, kërkon që vajzat e famshme “Octagon Girls”, Brittney Palmer, Arianny Celeste dhe Jhenny Andrade, të mos jenë të pranishme në eventin UFC 243, që do të zhvillohet në 6 tetor në Australi.

“Në vitin 2019 kemi ende nevojë për femra pak të veshura që ecin nëpër ring gjatë pushimeve të luftimit? Në Formula 1 i kanë hequr vajzat, kështu që edhe ne duhet të ecim përpara”, tha Capp për “Herald Sun”.

“Është një zakon seksist dhe i lashtë”, shtoi kryebashkiakja.