Suita horror, e hapur vetëm për Halloween

Pak javë para festës së Halloween, një hotel meksikan ofron mundësinë që të kaloni tri netë në një suitë të veçantë të frymëzuar nga muzeu i mostrave të regjisorit Guillermo del Toro. Suita ndodhet në një hotel në Guadalahara, e dekoruar me gjërat më të frikshme që mund të çoni në mendje.

Dhoma do të jetë e hapur në datat 3-6 tetor dhe një natë do të kushtojë 150 dollarë. Muret, që duket se janë marrë nga skenat e një filmi horror, janë dekoruar me vepra arti të frymëzuara nga Frankenstein dhe personazhe të tjerë të frikshëm. Nuk mund të mungonin kukulla të frikshme porcelani, si edhe një dorë e prerë që mbahet në një enë xhami.