Fotot më të bukura të natyrës, ndahen çmimet

Fotografë nga 152 vende, me gati 120 mijë fotografi, morën pjesë në “Contest Photo’s Conservancy’s Photo 2019”.

Fotoja e Tyler Schiffman, e shkrepur nën ujë e një luani deti në Kaliforni, mori vendin e parë. “Gjeta objektivin dhe prita një luan deti, i cili nuk u vonua më shumë se 5 minuta. Ai notoi lartë dhe ndaloi për disa sekonda. Kam bërë 3 foto po aq të rralla”, ka thënë fotografi.

Çmime u dhanë edhe për kategoritë të veçanta si jeta e egër, peizazhi, uji, njerëzit në natyre, qytete.