SPECIALE/ Pamje dhe detaje nga “shtëpia” e re e Kombëtares – A2

SPECIALE/ Pamje dhe detaje nga “shtëpia” e re e Kombëtares

stadiumiiiii 1100x620
Video

Nga fusha, tribunat edhe ambientet e brendshme, deri ku kanë shkuar punimet? Cila është cilësia e tyre? Kur do të zhvillohet ndeshja e parë? E shumë detaje të tjera vijnë në Specialen e përgatitur nga gazetari i A2 Erald Kodheli.

  • LAJMI I FUNDIT | "Grushti i shtetit", Presidenti Ilir Meta në konferencë për shtyp
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Gjysmëparlamenti i deledeputetëve dhunon popullin shqiptar
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Komisioni i Helsinkit thotë se ceremonia e betimit nuk bëhet me shkrim
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Kërkohet prezenca fizike e personit që betohet përpara Presidentit
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Nuk gjendet akti në Fletoren Zyrtare për zgjedhjen e Arta Vorpsit