Elbasan, prekin tensionin e lartë, dy punonjës në spital

357198104 highres 1100x620

Dy punëtorë janë lënduar pasi kanë rënë në kontakt me tensionin e lartë. Punëtorët janë dërguar në spital menjëherë dhe janë jashtë rrezikut.

Ata po punonin pranë përroit të Zaranikës, vend në të cilin po kryhen investime nga Bashkia Elbasan.