Projekti i aeroportit të Vlorës në foto

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku prezantoi projektin për aeroportin e ri që do të ndërtohet në zonën e Vlorës. Sipas ministres së Infrastrukturës, ky aeroport do të ketë një pistë të standardeve ndërkombëtare dhe do të sjellë dhe një zhvillim të madh për ekonominë e Vlorës dhe zonës përreth.