Si do të ishin VIP-at nëse do të plakeshin normalisht

Të gjithë kemi menduar të paktën një herë se cila është arsyeja që VIP-at nuk plaken njësoj si njerëzit normalë.

Jennifer Lopez dhe Victoria Beckham janë dy nga shembujt e femrave që pavarësisht se vitet kalojnë, duket sikur rinohen në vend që t’u shtohen rrudhat.

Kush është sekreti i tyre? Sigurisht që kanë gene të mira, por kanë gjithashtu edhe para’ dhe kohë për trajtimet më të mira të bukurisë që ofrohen në planet.

Sipas një kirurgu kozmetik, Dr. Julian de Silva, këto femra do të dukeshin shumë më ndryshe nëse nuk do të ishin të famshme. Duke përdorur një program që e quan Face Future, kirurgu shton shenjat e plakjes që normalisht JLo duhet t’i kishte në moshën 50-vjeçare.