“Bota” e fshehur e Londrës

Fotografi të veçanta janë publikuar në librin “Londra e fshehur”, nga nëntoka e “harruar” e kryeqytetit anglez.

Libri eksploron një “botë të stacioneve të braktisura të metrosë, rrugëkalime, hapësira mes ashensorëve, kanale ajrimi. Në libër thuhet se ndërsa rrjeti i metrove është zgjeruar ka lënë pas vende dhe hapësira të fshehura.