OSBE thërret tryezë për Reformën Zgjedhore, ftohet edhe opozita jashtëparlamentare

Prezenca e OSBE-së në vendin tonë do të organizojë më 25 shtator një tryezë gjithëpërfshirëse për Reformën Zgjedhore.

Në këtë tryezë janë të ftuar parti parlamentare dhe jashtëparlamentare.

Për A2, burime pranë PD-së thanë se ftesa nuk u ka ardhur ende dhe kur ta lexojnë atë, do të vendosin nëse do të marrin pjesë apo jo e kësaj tryeze.

Ndërsa Lulzim Basha, pasi pohoi të njëjtën gjë në një prononcim për mediat, theksoi se askush nuk duhet të ketë iluzione se kriza mund të zgjidhet vetëm me një tryezë.

  • LAJMI I FUNDIT | Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha flet për çështjen e negociatave
  • LAJMI I FUNDIT | PD, Basha: Që pas kushteve të Bundestagut u pa që nuk do kishte vendim pozitiv
  • LAJMI I FUNDIT | PD, Basha: Kemi punuar fort për të bindur partnerët, falenderojmë Kancelaren
  • LAJMI I FUNDIT | Lulzim Basha: Kushtet ishin 5 u bënë 9 pasi vendi po bën mbrapa
  • LAJMI I FUNDIT | Basha: Dy kushte të Bundestagut kanë të bëjnë me arrestimin e blerësve të votave
  • LAJMI I FUNDIT | Basha: Ka një përpjekje për ta shitur të sotme si një përplasje mes BE
  • LAJMI I FUNDIT | PD, Basha: Vendi po sundohet shumë larg standardeve evropiane
  • LAJMI I FUNDIT | Basha: Franca e ndjen përditë problemin e azilkërkuesve shqiptarë
  • LAJMI I FUNDIT | Basha: Numri i atyre që kërkojnë azil në raport me popullsinë më i larti
  • LAJMI I FUNDIT | Basha: Shumë gjëra nuk kanë gjetur pasqyrim në raportet e KE