“Ekonomia Blu”, Edi Rama mban fjalim në Bari

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Bari, në “Fiera del Levante”, për forumin ndërkombëtar “Ekonomia Blu në Mesdhe, mundësi zhvillimi dhe bashkëpunimi”.

Ky forum i dedikohet strategjive të zhvillimit për ekonominë e detit dhe potencialit të tij.

Shkarkoni aplikacionin e A2