Marina amerikane: Videot misterioze me UFO janë reale

Marina amerikane më në fund e pranon se videot që pretendohet se tregojnë UFO duke fluturuar nëpër qiell, janë të vërteta.  Ato u regjistruan disa vite më parë nga pilotë lufte dhe u publikuan nga “New York Times” në vitin 2017.

Imazhet e objektit që rrotullohet u filmuan nga marina amerikane. Komandanti David Fravor ishte i pari që dalloi gjatë një misioni trajnues, duke e përshkruar atë si një karamele tik-tak 12 metra të gjatë që manovronte me shpejtësi. “Në të djathtë të avionit pamë një turbullim dhe një objekt të bardhë që lëvizte drejt veriut”.

Objekti u pa fillimisht në 2004. Më pas një tjetër i ngjashëm u filmua në 2015-tën. “Ishte ekstremisht e papritur, si një top ping pongu që kërcente nga muri. Aftësia për të qëndruar pezullo në ujë dhe për të shkuar nga 0 në 3600 metra në pak sekonda, ishte diçka qe nuk e kisha pare kurrë”

“Marina nuk e di ende se çfarë ishin objektet dhe zyrtarët nuk duan te spekulojnë. Një zyrtar i marinës konfirmoi për CNN se objektet e para në video janë fenomene të paidentifikuara ajrore apo UAPs (unidentified aerial phenomena)”, u shpreh gazetarja e CNN Randi Kaye.

Raportet për UFO-t u hetuan fillimisht nga një program 22 milionë dollarësh, pjesë e buxhetit të Departamentit të Mbrojtjes. Programi që prej atëherë është mbyllur por një zyrtar i inteligjencës tha për CNN se kanë prova imponuese, se mund te mos jemi vetëm në univers.

 • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Edi Rama në konferencë për shtyp
 • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama flet për çështjen e negociatave: Kam komunikuar me Macron
 • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama: E vërteta është ajo që kam thënë prej disa kohësh
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Kemi marrë një refuzim për të hapur mbrëmë negociatat
 • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Rama: Rruga jonë është e njëjta pa asnjë ndryshim
 • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Rama: Ato që kemi bërë deri tani janë për vendin
 • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Rama: Do të vazhdojmë me plotësimin e parakushteve
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Do plotësohet kërkesat për funksionimin e shtetit e institucioneve
 • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Rama: Kjo është një qasje interesash shumë më e madhe se ne
 • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Rama: Kjo është një qasje interesash shumë më e madhe se ne
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Dje konflikti u shpalos, kryeministri italian e cilësoi gabim historik
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Franca është në të drejtën e vetë të kërkojë ndryshimin e rregullave
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Kancelarja ka bërë gjithçka që Këshilli mos përfundonte pa tekst
 • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Rama: Të vazhdojmë rrugën e nisur, nuk ka alternativë
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria evropiane nuk është një nga planet
 • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Rama: Nuk shoh arsye t’i kërkoj parlamentit një mocion besimi
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Maqedonia ka 14 vjet që pret të hapë negociatat, ndryshoi dhe emrin
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Asnjëherë nuk ka qenë një opsion ndarja e Shqipërisë nga Maqedonia
 • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama: Procesi është bërë gjithnjë dhe më i vështirë dhe më kërkues
 • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Edi Rama: Macron ishte brutalisht i hapur për atë që tha
 • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama: Macron vuri në pikëpyetje të gjithë metodologjinë e negociatave
 • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama: Në fazën që ne kërkojmë të hyjmë transferohet dija e BE
 • LAJMI I FUNDIT | Negociatat me BE, Edi Rama: Shtimi i bishtave nuk është korrekt
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Iu kërkova të thonë nëse duan ta mbyllin procesin e zgjerimit