Renditja FIFA, Shqipëria në vendnumëro, Kosova ngrihet “vetëm” me një vend

RENDITJA E FIFAS frame 0 1 1100x620

Renditja e re e FIFA e gjen Shqipërinë në të njëjtin pozicion si në muajt e kaluar. Pavarësisht humbjes ndaj Francës dhe fitores 4 me 2 përballë Islandës, kuqezinjtë mbajnë vendin e 64.

Ngjitet vetëm një shkallë më lart Kosova e cila ka arriti rezultate të rëndësishme në muajin shtator. Përfaqësuesja dardane ka vendosur rekord duke u pozicionuar për herë të parë në histori në vendin e 119.

Sa i përket kreut të këtij klasifikimi, renditja vijon të kryesohet nga Belgjika, ndërkohë që Franca ka parakaluar Brazilin duke kaluar në vendin e dytë.

  • LAJMI I FUNDIT | Komiteti i Ekspertëve: Masat e vendosura para 2 javësh kanë dhënë efekt
  • LAJMI I FUNDIT | Komiteti i Ekspertëve: Vijon kufizimi i lëvizjeve nga ora 20:00 deri në 06:00
  • LAJMI I FUNDIT | Komiteti i Ekspertëve: Baret dhe restorantet të mbyllura nga ora 20:00
  • LAJMI I FUNDIT | Komiteti i Ekspertëve: Shkollat e mesme në zonat e riskut vijojnë online
  • LAJMI I FUNDIT | Komiteti i Ekspertëve: Deri në këto momente janë vaksinuar rreth 9000 persona
  • LAJMI I FUNDIT | Fluturimet me Britaninë e Madhe vijojnë të jenë të pezulluar
  • LAJMI I FUNDIT | Komiteti i Ekspertëve: Kemi vënë re një tendencë në ulje të indikatorit R