Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 10%
  • E vështirë 60%
  • E pamundur 30%

Ambasadori britanik reagon pas vendimit për Saimir Tahirin

Nga A2 CNN
20 Shtator 2019, 15:53 | Politikë

Në unison me Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, edhe Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar ka reaguar për dënimin e dhënë një ditë më parë ndaj Saimir Tahirit.

“Vendimi mbi Saimir Tahirin tregon se sistemi ligjor i Shqipërisë po maturohet. Por mungesa e dënimit për akuza më të rënda ngre dyshime dhe vërteton rëndësinë e përfundimit të Reformës në Drejtësi”, thuhet në reagimin e ambasadorit britanik në Tiranë Duncan Norman.

A2 CNN Livestream

Dita jonë