Brenda rafinerive që u sulmuan me dronë në Arabinë Saudite

Autoritetet në Arabinë Saudite kanë lejuar për herë të parë mediat botërore të hyjnë në rafineritë e sulmuara me dronë e raketa më 14 shtator.

Pamjet tregojnë dëmet e shkaktuara nga shpërthimet në rafineri, të cilat shkaktuan probleme të furnizimit me naftë dhe rritje të çmimit në bursat anembanë globit.

Autoritetet saudite dhe ato të SHBA akuzojnë Iranin për këto sulme, i cili i mohon kategorikisht ato.