Pranë një viçi, në gondola dhe normalisht në zyrë, gjumi kur vjen nuk pyet

“Duhet të flini 8 orë”, jemi mësuar të na thonë prindërit në fëmijëri dhe mjekët në vazhdimësi. Kush nuk e do gjumin? Por edhe gjumi na do shumë, dhe na kërkon në momentet më të pazakonta.

Në autobus, në aeroport, por edhe në stallë pranë një viçi, ose i futur në këllëfin e instrumentit muzikor, gjumi kur vjen na pushton dhe duhet të dorëzohemi. Edhe aty kur dorëzimi mund të ketë pasoja, si në zyrë.  

  • LAJMI I FUNDIT | KLP rendit kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm
  • LAJMI I FUNDIT | Prokurorja e Përgjithshme e Përkohshme Arta Marku është renditur e dyta me 406
  • LAJMI I FUNDIT | Në vend të tretë është vendosur Fatjona Memçaj me 362 pik
  • LAJMI I FUNDIT | Në vend të tretë është vendosur Fatjona Memçaj me 362 pikë