Pranë një viçi, në gondola dhe normalisht në zyrë, gjumi kur vjen nuk pyet

“Duhet të flini 8 orë”, jemi mësuar të na thonë prindërit në fëmijëri dhe mjekët në vazhdimësi. Kush nuk e do gjumin? Por edhe gjumi na do shumë, dhe na kërkon në momentet më të pazakonta.

Në autobus, në aeroport, por edhe në stallë pranë një viçi, ose i futur në këllëfin e instrumentit muzikor, gjumi kur vjen na pushton dhe duhet të dorëzohemi. Edhe aty kur dorëzimi mund të ketë pasoja, si në zyrë.  

  • LAJMI I FUNDIT | Një ekip i A2 ka hyrë në kampin famëkeq të ISIS në Siri
  • LAJMI I FUNDIT | Kampi i Al Hol u bë i njohur për shkak të vogëlushit Alvin Berisha
  • LAJMI I FUNDIT | Në kampin e Al Hol jetojnë 74 mijë persona, mes tyre dhe shqiptarë
  • LAJMI I FUNDIT | A2 po ndjek nga afër historinë e këtyre njerëzve të lënë në mëshirë të fatit
  • LAJMI I FUNDIT | Gazetari Jul Kasapi e operatori Indrit Myftari janë në Siri, në kampin Al Hol