Riparohet defekti i rëndë në Bovillë

n1 3 600x338

Ujësjellës Kanalizime Tiranë ka riparuar pas 24 orësh defektin në linjën e transmetimit që shkon nga ujëmbledhësi i Bovillës deri në impiant.

Ky defekt solli probleme në furnizimin me ujë për disa zona në kryeqytet, për qendrën e qytetit në zonat e Yzberishtit dhe Astirit, të cilat tashmë furnizohen me ujë direkt nga Bovilla.

Për riparimin e defektit ka reaguar edhe kryetari i bashkisë Veliaj, i cili falënderon punonjësit, ndërsa ka shpërndarë edhe disa foto nga punimet.