“Tahiri”, Soreca: Duhet të shoh të plotë vendimin

Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, Luigi Soreca nuk pranoi të japë komente lidhur me vendimin e gjykatës për ish-ministrin Saimir Tahiri, duke kërkuar kohë për ta lexuar të plotë verdiktin.

“Eksperienca ime si ish-prokuror më ka mësuar të lexoj me vëmendje një vendim gjykate para se të jap një koment. Më lejoni të bëj një lexim të qartë dhe më pas do të kem një deklaratë”, tha Soreca duke iu përgjigjur interesimit të gazetarëve.

  • LAJMI I FUNDIT | Kavajë, plagosje me armë zjarri brenda zyrës elektorale të PD-së
  • LAJMI I FUNDIT | Kavajë, Lulzim Basha po i drejtohet zyrës elektorale ku ndodhi ngjarja
  • LAJMI I FUNDIT | I plagosuri, Bledi Oshtuni