Dëmet nga tërmeti në foto

Foto na vijnë nga qytetarë të ndryshëm në Tiranë dhe qytete të tjera për dëmet e shkaktuara nga lëkundjet sizmike që tronditën vendin.

Në foto shihen qartë dhe njerëzit që kanë braktisur banesat e tyre dhe qëndrojë në vende larg ndërtesave të larta.