Gjeologjiku në Tiranë, një nga godinat më të dëmtuara – A2

Gjeologjiku në Tiranë, një nga godinat më të dëmtuara

Një nga godinat më të dëmtuara si pasojë e tërmetit ka qenë dhe ajo e Fakultetit të Gjeologji-Minierës.

Si pasojë e shembjes së suvasë dhe pjesëve të çatisë së kësaj godine që ndodhet në Kodrat e Liqenit janë dëmtuar disa makina të parkuara në oborr. Fatmirësisht nga shembjet nuk ka persona të lënduar.

Shkarkoni aplikacionin e A2