Ministria e Shëndetësisë: Kushdo të që ka nevojë për ndihmë të telefonojë

termet 1100x620

Ministria e Shëndetësisë njofton se të gjithë strukturat shëndetësore janë në gatishmëri për të qenë pranë qytetarëve që mund të paraqesin nevoja shëndetësore, pas lëkundjeve të tërmetit.

Ministria e Shëndetësisë dhe Urgjenca Kombëtare ftojnë këdo që ka nevojë për ndihmë, të telefonojë në nr telefonit 127.