24 orë pas tërmetit, familjet në Ndroq apel shtetit për ndihmë

24 orë pas tërmetit, A2 pa nga afër pasojat e lëna prej tij në zonën e Ndroqit. Familja Fortuzi dhe Bulku thonë se nga frika e goditjeve të tërmetit, e kanë kaluar natën jashtë.

Edhe pse thonë se janë inspektuar nga zyrtarët për dëmet, ende asnjë gjë nuk është bërë për ta, dhe mbrëmja pritet t’i gjejë sërish në qiell të hapur.