Tërmeti, Hahn: I shqetësuar për lëndimet e njerëzve dhe shkatërrimet

hahn

Komisioneri për Zgjerimin i Bashkimit Evropian, Johannes Hahn është shprehur i “shqetësuar dhe i trishtuar nga lëkundjet shkatërrimtare të tërmeteve që prekën Shqipërinë”.

“I trishtuar dhe i shqetësuar kur mësova në lidhje me serinë e tërmeteve shkatërrimtare në Shqipëri, të cilët shkaktuan lëndimin e qindrave njerëzve dhe dëme serioze në infrastrukturë. Bashkimi Evropian ofroi ndihmë menjëherë”, shkruan Hahn në një postim në Twitter.