Tjetër lëkundje e fortë në Durrës, 4.9 Richter

h 600x338

Një tjetër lëkundje është ndjerë në orën 22.07, veçanërisht në Durrës dhe Tiranë, me magnitudë 4.9 të shkallës Richter. Epiqendra është lokalizuar 4 km në veri të qytetit të Durrësit.

Ky është tërmeti i tretë i fortë brenda 24 orëve, ku më i forti mbetet ai i orës 16.05 me magnitudë 5.8.