Çmimet Emmy, fotot më të bukura nga tapeti i kuq – A2

Çmimet Emmy, fotot më të bukura nga tapeti i kuq

Veshjet më të bukura nga aktoret, modelet dhe personazhet e famshëm që kanë kaluar në tapetin e kuq para nisjes së Çmimeve Emmy.