Kampionati i zogjve këngëtarë, ditëlindja e Batman dhe dasmat masive në Kinë, fotot më të mira të ditës – A2

Kampionati i zogjve këngëtarë, ditëlindja e Batman dhe dasmat masive në Kinë, fotot më të mira të ditës

Fotot më të mira të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.