Nuk i reziston motit të keq, bie pema tek “Arena Kombëtare”

Moti i keq që ka përfshirë Tiranën solli përmbytje dhe probleme në qarkullim.

Erës së fortë nuk i ka shpëtuar edhe një pemë pranë stadiumit “Arena Kombëtare”, që është thyer dhe ka rënë në mes të rrugës.