Reshjet kthejnë në “liqen” rrugët e Valiasit

Untitled collage 3 20 1100x620

Reshjet e dendura gjatë 24 orëve të fundit kanë shkaktuar probleme dhe përmbytje në shumë zona të Shqipërisë.

Një video e veçantë na vjen nga Valias, e cila tregon se uji që ka përfshirë rrugët është kthyer në një “habitat të ri” për rosat e patat e banorëve të zonës.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 10 viktima në 24 orët e fundit, 753 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 656 raste në 24 orët e fundit, 35600 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 321 të shëruar në 24 orët e fundit, 17352 në total