Të vdesësh për 800 euro, mashtrimi i “boksierit” bullgar

“Boxing Shkodra Night”, një aktivitet i cili duhet të ishte një turne për të zbuluar talente të reja, u shndërrua në tragjedi.

Një boksier bullgar humbi jetën në ring. Në fakt, ai nuk ishte një boksier i mirëfilltë, por një person i cili kishte marrë identitetin e kushëririt të tij, i cili as vetë nuk ishte boksier profesionist, por futbollist.

Albi Sorra, ish-boksier dhe supervizor i eventit, tregon për A2 se çfarë ndodhi atë mbrëmje.