Ambasadori gjerman: Tryeza për reformën zgjedhore, hap i parë i rëndësishëm

gjerman 1100x620

Ambasadori gjerman në Shqipëri, Peter Zingraf, ka komentuar pozitivisht tryezën e organizuar nga OSBE për reformën zgjedhore, duke e cilësuar si “një hap i parë i rëndësishëm i një dialogu gjithëpërfshirës dhe bipartizan”.

+++ Ambasadori Zingraf: „Tryeza e parë për reformën zgjedhore është një hap në drejtimin e duhur” +++“Tryeza e sotme e…

Posted by Ambasada Gjermane Tiranë on Wednesday, September 25, 2019

Sipas ambasadorit, pjesëmarrja e përfaqësuesve të qeverisë dhe të opozitës në një aktivitet të tillë dëshmon “gatishmërinë për të marrë përgjegjësi për të ardhmen e Shqipërisë”.

Sipas tij, reforma zgjedhore është “ thelbësore” për ecurinë e mëtejshme të anëtarësimit të Shqipërisë.