DJ Tiësto martohet në një “resort futuristik” në mes të shkretëtirës

DJ Tiësto është martuar me të dashurën e tij modele Annika Backes në mes të shkretëtirës së Utah, në SHBA.

Muzikanti 50-vjeçar holandez, emri i vërtetë i të cilit është Tijs Michiel Verwest, shkëmbeu unazat me 23-vjeçaren Annika ditën e shtunë.

DJ Tiësto, i cili ka një pasuri prej 120 milionë eurosh dhe është DJ i gjashtë më i paguar në botë, zgjodhi për ceremoninë një “resort futuristik”.