Përmbytjet në Fushë-Krujë, banorët nisin pastrimin e llumit dhe inerteve

pastrim 1100x620

Me dhjetra banesa në fshatin Bilaj të Fushë-Krujës janë gjendur nën ujë, pas përmbytjeve të së martës.

Banorët kanë nisur të pastrojnë ambientet përreth banesave të tyre, të cilat janë përmbytur për shkak të daljes nga shtrati të lumit Zezë.

Vërshimi i lumit ka sjellë inerte të shumta, ndërsa përveç banesave janë përmbytur edhe tokat buqësore.

Banorët kërkojnë ndihmën e shtetit për ta përballuar këtë situatë të rënduar, që përsëritet pothuajse çdo vit.

  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, Sfidat për zgjedhje të lira!
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, të ftuar dhe analistët Edlira Gjoni dhe Mentor Kikia
  • LAJMI I FUNDIT | Celibashi shpjegon në “Absolut 4” mënyrën si duhet të votojmë në zgjedhje
  • LAJMI I FUNDIT | Dështimi për votën e emigrantëve, Celibashi: Procesi ishte shumë kritik
  • LAJMI I FUNDIT | Celibashi: Nuk donim të vinim në diskutim kredibilitetin e këtij procesi
  • LAJMI I FUNDIT | Dështimi për votën e emigrantëve, Celibashi: Njëra nga palët nuk do ta pranonte