Reforma nga ndërkombëtarët? Borschard: Nuk jemi ne të zgjedhurit e popullit

borsh 1100x620

Ikën, por parlamentarët opozitarë u kthyen duke i quajtur emocionale veprimet e tyre.

Ndërkohë, A2 pyeti kreun e misionit të OSBE-së, Bernd Borschard si e shikonte propozimin e Partisë Demokratike që Reforma Zgjedhore të merrej në dorë nga ndërkombëtarët përmes një strukture të posaçme.

Ambasadori duket se nuk e mbështeti këtë propozim: “Nuk e qeverisim ne këtë vend. Nuk jemi ne të zgjedhurit nga shqiptarët, por e mbështesim vendin tuaj”. 

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 238 raste të reja dhe 7 humbje jete
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 238 raste të reja dhe 7 humbje jete
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 238 raste të reja dhe 7 humbje jete