Soreca: Mirëpresim përfshirjen e udhëheqësve të opozitës në tryezën për Reformën Zgjedhore

soreca 1100x620

Ambasadori i Bashkimit Evropian në vendin tonë, Luigi Soreca, u shpreh se përfshirja e opozitës në tryezën për Reformën Zgjedhore është e mirëpritur.

“E mirëpresim përfshirjen e udhëheqësve të opozitës në tryezën për Reformën Zgjedhore të thirrur nga OSBE”, shkroi Soreca në Twitter.

“Shqipëria ka nevojë për dialog për të adresuar rekomandimet e OSBE/ODIHR dhe për të kapërcyer situatën aktuale politike”, shtoi Soreca.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 3 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 141 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 72 të shëruar në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 116 persona në spital, 20 në terapi intensive, 4 të intubuar